Beleidsplan

VOETBALSCHOOL JOHN JANSSEN

 

Beleidsplan

 

Tijdens het tot stand komen van een beleidsplan, ondersteun en adviseer ik hierin. De inhoud van het beleidsplan is gericht op de wensen en mogelijkheden van de club zelf. Om een plan in de praktijk succesvol te laten verlopen, is maatwerk essentieel. Je ziet vaak eenzelfde manier van jeugd opleiden bij totaal verschillende clubs met hele verschillende mogelijkheden. Dat levert dus geen meerwaarde op.

 

Nadat de eindversie door de vereniging is goedgekeurd, worden alle betrokkenen ingelicht en is het belangrijk om het noodzakelijke brede draagvlak te creëren. Als deze laatste stap niet gedaan of vergeten wordt, zie je vaak dat een beleidsplan in de kast verdwijnt en nog maar zelden gebruikt wordt.

 

Door een club specifiek beleidsplan op te stellen, kan het jeugdkader eenduidig te werk gaan, waardoor er een 'rode draad' zichtbaar wordt binnen de jeugdopleiding. Het meeste rendement uit jeugdspelers halen de clubs die vanuit een gestructureerde en planmatige werkwijze de jeugdopleiding benaderen.

 

Hoe komt het beleidsplan tot stand?

Het beleidsplan wordt in 5 bijeenkomsten uitgewerkt en gepresenteerd.

Na 2 of 3 maanden vindt er een evaluatie plaats over de opstartfase.

 

In overleg wordt er een beleidsplan voor een jaar (of een seizoen) op basis van de huidige gegevens/mogelijkheden gemaakt. Als de club hierna het beleidsplan wil aanpassen of uitbreiden, dan kan dit tegen een uurtarief.

 

Kosten voor dit totale programma: € 475,00 (totaal zijn het 6 bijeenkomsten)

 

Klik hier voor het aanmeldformulier

 

 

 
 
 
 
 

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus